Schoonheidsbehandelingen

Onze behandelingen richten zich op huidverbetering en niet op puur ontspanning alleen. Wij hebben voor alle huidtypes en alle leeftijdscategorieën de juiste producten en methodes.

Wij hebben er voor gekozen om kwalitatief hoogwaardige schoonheidsproducten van Diego dalla Palma (DDP) en Medik8 te gebruiken. Deze producten hebben zich de afgelopen jaren ruimschoots bewezen en bieden duurzame schoonheid. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende gezichtsbehandelingen:

Schoonheidsbehandelingen Diego dalla Palma

 • Detox
 • Moisturising
 • Anti-Age ICON TIME®
 • Anti-Age Fillift®
 • Sensitive
 • Purifying

Schoonheidsbehandelingen Medik8

 • Platinum Facial
 • Brightening Platinum Facial
 • Clarity Facial
 • Pore Refining Facial
 • Deep Hydration Facial
 • Calming Facial

De basis van al deze behandelingen is hetzelfde: op maat reinigen van de huid met melk en lotion, geschikte peeling aanbrengen, welkomstmassage, onzuiverheden verwijderen, gelaatmassage, passend masker en afsluiten met een dag- of nachtverzorging. Hieronder wordt per type gezichtsbehandeling de specifieke aspecten belicht.

Schoonheidsbehandelingen Diego dalla Palma

Detox

Geschikt voor diepe reiniging en ontgifting waardoor een betere cel communicatie overdracht plaatsvindt. Een detox behandeling is geschikt voor ieder huidtype met een direct zichtbaar resultaat. Ik pas deze behandeling vaak bij het eerste bezoek toe om de basis voor vervolgbehandelingen goed te krijgen. Veel klanten blijven bij deze fijne behandeling omdat de huid grondig gereinigd wordt en aangenaam aanvoelt. Deze behandeling wordt uitgevoerd met een amandelpeeling en een soothing masker met Bosbes en Vitamine B. Gun uw huid na deze behandeling de tijd om te herstellen.

Moisturising

Geschikt voor een vochtarme huid en bij seizoensveranderingen. Deze veel gekozen behandeling wordt uitgevoerd met een enzymatische peeling, een repair olie-serum en een plumping Hyalu-masker. De producten bevatten o.a. hyaluronzuur en peptiden die verantwoordelijk zijn voor aanmaak van collageen en elastine. Het vochtgehalte in de huid is belangrijk voor aan- en afvoer van voedingstoffen en afvalstoffen en voor een betere celcommunicatie. Het resultaat is minder rimpels en een beter gehydrateerde huid die soepel aanvoelt.

Anti-Age ICON TIME®

Op welke manier uw huid ook biologisch verouderd, ICON TIME® van Diego dalla Palma heeft een oplossing voor elke levensfase. Bio revitalisatie van de cellen en bescherming van het ondersteuningssysteem van de huid: een intensieve anti-age behandeling, met een formule die rimpels en verlies van stevigheid bestrijdt. Verrijkt met de waardevolle en stimulerende eigenschappen van zilver, goud en platinum (drie verschillende anti-age behandelingen).

Zilver

Je eerste anti-age producten moeten zo worden geformuleerd dat ze veroudering voorkomen, en zo de integriteit en de functies van de huid beschermen. Ze moeten actief de processen tegengaan die de balans van de huidcellen en -structuren veranderen en zo leiden tot veroudering. Het gaat dan bijvoorbeeld om oxidatieve processen, die worden veroorzaakt door vrije radicalen, micro-ontstekingsprocessen en veranderingen in de stofwisseling.

Om de jeugdigheid van de huid te beschermen, wordt het Anti-InflammAging-systeem versterkt met micro-zilverstof. Dit bestrijdt irritaties en zorgt dat de dikte en de werking van de epidermale barrière behouden blijft. Zo blijft de huid zachter en beter gehydrateerd. Ideaal om vanaf je 30e levensjaar te gebruiken of bij ‘vermoeide ogen’.

Goud

Als de huid al rimpels heeft, heb je corrigerende behandelingen nodig met als doel om de ondersteunende structuur van de huid te beschermen (die vooral uit collageen en elastinevezels bestaat). Deze behandelingen bevatten werkzame bestanddelen die de vorming van nieuw collageen en elastine stimuleren, hen helpen om op de juiste manier te bewegen in de ruimte, en hen beschermen tegen verharding – het gevolg van te veel suiker in ons eten (glycatie) – en de schadelijke effecten van vrije radicalen.

De werking van onze biomimetische peptiden wordt verrijkt met golden Collagenine, een waardevol stimulerend peptidecomplex met colloïdaal goud, dat de vorming van nieuw collageen stimuleert voor een soepelere huid met meer stevigheid en minder rimpels. Geschikt vanaf 40 jaar.

Platinum

Als je boven de 50 bent, vermindert het vermogen van de huid om te regenereren en zichzelf te vernieuwen. De huid wordt dikker en verliest zijn stevigheid en uitstraling. Een gebrek aan hormonen versnelt dit proces en verzwakt de lipidebarrière die de huid beschermt. De werking van het ‘age delay complex’ is verrijkt met platinum skin-Matrix, een waardevol peptidecomplex met colloïdaal platina, dat met name wordt aanbevolen bij een verouderde huid. Het brengt de celcommunicatie weer in evenwicht en behoudt de extracellulaire matrix van de dermis voor een stevigere, vollere en jonger ogende huid. Deze behandeling is ook aan te raden na een verstoorde nachtrust voor jongere doelgroepen.

Anti-Age Fillift®

De nieuwe lijn voor anti-age van Diego dalla Palma heet Fillift® en wordt ingezet tegen huidverslapping. De lijn is verrijkt met 51+ 3 Hyalu Complex™ voor een betere celcommunicatie en innovatieve ingrediënten zoals Collalift®, Dermaplex Peptides en Amplified BTX hexapeptide. De compactheid van de huid wordt verbetert waardoor rimpels minder kans krijgen zich te ontwikkelen en de structuur van de huid die voelbaar en zichtbaar steviger wordt.

Deze anti-age behandeling is geïnspireerd door de esthetische geneeskunde om de contouren en het gezichtsvolume te hervormen en diepe rimpels en fijne lijntjes te bestrijden. Verrijkt met Collalift®18, stimuleert collageen. De innovatieve wereldwijde anti-age effect van deze lijn is gebaseerd op het synergetische gebruik van geavanceerde actieve ingrediënten die zijn geïnspireerd door de nieuwe gecombineerde technieken die worden gebruikt in de esthetische geneeskunde:

 • Herstellen door Collalift®18: geïnspireerd door dynamische lifttechnieken, bestrijdt het een slappe huid en andere tekenen van zwaartekracht en bevordert het de herpositionering van volumes.
 • Stevigheid door Dermaplex-peptides: geïnspireerd op medisch-cosmetisch vulstof, stimuleert het de aanmaak van nieuwe collageen en vermindert het de uiterlijk en de diepte van rimpels.
 • Egaliseren door Amplified BTX hexapeptide-1: geïnspireerd door injecties met botulinumtoxine verzacht het de expressierimpels en maakt het de huid gladder.

Deze lijn is ook uitermate geschikt voor mensen die gebruik maken van botox en fillers (zijn minder vaak nodig omdat het effect wordt verlengd).

Sensitive

Een behandeling voor de gevoelige en zeer gevoelige huid die de weerstand van de huid herstelt en verbetert. De producten bevatten o.a Omega-3 en Helix dat een geneeskrachtige werking heeft (Helix hydrateert, voedt, kalmeert, hersteld en werkt anti-age). Ik pas deze behandeling ook toe bij mensen die een chemokuur ondergaan en heb hier veel positieve ervaringen mee vanuit mijn vrijwilligerswerk in het diaconessenhuis. De behandeling wordt geprezen door het verzachtende effect op een gladdere en rustigere huid.

Purifying

De producten bevatten ACN voor een behandeling van de vette en onzuivere huid, met een talg normaliserende, antibacteriële en ontstekingsremmende werking. De producten hebben een herstellende werking zonder de huid uit te drogen. Voor een actieve acne huid is het raadzaam om meerdere behandelingen te ondergaan en thuis de producten te gebruiken voor een optimaal resultaat.

Schoonheidsbehandelingen Medik8

Platinum Facial

Geschikt voor verouderde huid, zon beschadiging, fijne lijntjes, rimpels en voor onmiddellijke resultaten. Het helpt de collagenproductie te stimuleren, maakt de huid glad, geeft onmiddellijke versteviging en lifting. Het geeft een lichte tinteling, anti-glycatie en een premium peel-off masker.

Brightening Platinum Facial

Geschikt voor een doffe, vermoeide huid, pigmentatie of een huid die is aangetast door seizoensveranderingen. Het geeft de huid een natuurlijke glans en het verheldert verkleuringen. Je ervaart een diepe ontspanning, anti-glycatie en een premium peel-off masker.

Clarity Facial

Geschikt voor oneffenheden en acne littekens. Met deze behandelingen wordent dode huidcellen verwijderd en het stimuleert de celvernieuwing en reinigt de poriën. Pakt puistjes en mee-eters aan en laat de huid verfrist en zacht aanvoelen
U ervaart een zachte exfoliërende behandeling die de huid glad maakt en kalmeert om een heldere huidteint te creëren.

Pore Refining Facial

Geschikt voor open poriën en vette huid. Het combineert superieure diepreinigende actieve stoffen om de poriënwand te versterken en de bloedcirculatie te stimuleren om de huidtextuur te verfijnen.
U ervaart diepe exfoliatie en het wordt ervaren als een ontspannende gezichtsmassage.

Deep Hydration Facial

Geschikt voor droge, gedehydrateerde, verouderde huid. Het herstelt het waterpeil in alle lagen van de huid om de huid opnieuw te hydrateren. Het geeft een diepe rustgevende reiniging, verwijdert dode huidcellen en de huid wordt omhuld met het Intense Recovery Mask.

Calming Facial

Geschikt voor lage immuniteit, geïrriteerde en gevoelige huid. Het kalmeert onmiddellijk, roodheden verminderen, de gevoelige huid wordt hersteld. U ervaart lichte drainage massage die de bloedcirculatie stimuleert. U voelt onmiddellijke verkoeling met het Bio-Cellulose Mask die de natuurlijke huidbarrière herstelt.