Overige behandelingen

MicroSkinPolish (MSP)

MicroSkinPolish (MSP) met Medcos-apparatuur gaat verder dan de Microdermabrasie van elke salon op de hoek. Met deze apparatuur reinig, activeer, voed en bescherm ik op een uiterst veilige wijze de huid.
medcos-msp

De MicroSkinPolish bestaat uit drie technologieën in één apparaat: Microdermabrasie, Low Level Laser Therapy (LLLT/ koud Laser) en Polishing the Skin. Samen vormen ze een complete behandeling voor een snel, effectief en duurzaam resultaat op het gebied van huidverbetering. Het gezicht wordt weer stralend mooi waarbij rimpels, grove poriën, acnelittekens worden verminderd en de slechte en verslapte huid weer strak wordt gemaakt.

Mijn klanten willen ‘value for money’ en met deze behandeling kan ik tegen lage kosten grote huidverbeteringen bereiken.

Shiatsu

Shiatsu is een japanse massagetechniek voor het verbeteren van de energie-doorstroming en het herstellende vermogen van de huid. Het woord Shiatsu betekent letterlijk vingerdruk. Deze massage wordt in Nederland dan ook vaak drukpuntmassage genoemd De kracht van Shiatsu is dat er naast een genezende werking ook een preventieve werking van uitgaat. De massage is daarbij een heerlijke manier van ontspannen en een veilige en doeltreffende methode van huidverzorging.Shiatsu

Shiatsu massage is toe te passen bij gezondheidsproblemen of emotionele klachten. Shiatsu gaat uit van de aanwezige levensenergie en het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Bij goede gezondheid stroomt energie vrij door een netwerk van banen (meridianen) die over het gehele lichaam lopen.
De levensenergie kan worden verstoord door bijvoorbeeld:
– verkeerde leefgewoonten
– slechte voeding
– gebrek aan lichaamsbeweging of juist eenzijdig gebruik van het lichaam
– emotionele of lichamelijke inspanningen

Het doel van Shiatsu is het harmonieus laten stromen van energie. Als je energie-doorstroming goed is, voel je je goed en zie je er ook goed uit. Uiterlijk is niet voor niets de spiegel van ons innerlijk. Is er een teveel aan energie? Dan is de huid rood, warm en gespannen.

Is er een tekort aan energie? Dan is de huid vaak slap, vochtarm, vertoont een neiging tot rimpels en is vaal en koud. Is de energiestroom geblokkeerd? Dan is de huid slecht doorbloed en zijn er onderhuidse verhardingen en bobbels te voelen.

Shiatsu ziet het gezicht als de spiegel van alle lichaamsfuncties. Als de functies van onze inwendige organen worden verstoord, kan dit leiden tot huidproblemen. Zo kunnen wij met een Shiatsu massage een relatie leggen tussen steeds op dezelfde plek terugkerende puistjes (de huidconditie) en een orgaan (de bron van de energieverstoring).

Bindweefselmassage

De bindweefselmassage is een intensieve huidverbeterende massage van gezicht, hals, decolleté of rug. Deze intensieve massagetechniek activeert de doorbloeding en verbetert het onderhuids bindweefsel. Het resultaat is dat de huid zich op een natuurlijke wijze verstevigt. De bindweefselmassage is vaak ondersteunend bij een behandelplan voor huidverbetering maar kan ook los worden ondergaan. Bindweefselmassage

Wist je dat bindweefselmassage ook goed werkt tegen cellulite (sinaasappelhuid)? Het kan namelijk ook ingezet worden voor de billen en bovenbenen.

De bindweefselmassage-behandeling bereikt snel resultaat zoals:
• Zichtbare afname van cellulite
• Afbraak van vetophopingen
• Verbetering van de spierspanning en elasticiteit van de huid

Je huid wordt zachter, steviger en veerkrachtiger én je hebt zichtbaar minder cellulite.

Deze behandeling wordt veel aangeraden door dermatologen en plastisch chirurgen. Bij een slechte doorbloeding kunnen bijvoorbeeld rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Door bindweefselmassage wordt de bloedcirculatie verbeterd en daardoor wordt de celdeling geactiveerd. Huidskleur en huidstructuur veranderen door de zuurstof toevoer. De huid wordt egaler en levendig. Hangwangen, lijntjes in het gezicht, verslapte buik door zwangerschap, zwemband buikje, hangende billen en verslapte en vermoeide benen zijn verleden tijd. Bij huidproblemen of klachten kan de behandeling het beste in kuurverband gegeven worden. Een kuurbehandeling bestaat uit minimaal 6 behandelingen die 1 à 2 maal per week gegeven worden.

RF-behandeling

RF-behandeling (Tri en Bipolar RF Facelifting)
Deze behandeling werkt in op de cellen doordat ze het metabolisme verbetert, de bloeddoorstroming bevordert en de lymfeklieren draineert. Het resultaat van het gebruik van diathermische apparatuur is een homogene opwarming die afhankelijk van de behandelde zones zowel oppervlakkig als diep kan zijn. Het wordt ten zeerste aanbevolen om een liftend effect te verkrijgen en de productie van collageen en elastine te stimuleren.

RF (Radiofrequentie-behandeling) is een natuurlijke en veilige manier om de huid strakker te maken, rimpels te verminderen en de huidstructuur fijner te maken. Het is een pijnloze behandeling met bijzonder effectief en snel resultaat bij beginnende huidverslapping. RF-behandeling

De Behandeling: na grondige reiniging van de huid, wordt deze bewerkt met een handstuk dat RF golven uitzendt. Deze worden omgezet in een warmte tot 50°C die de huid binnenin (collageen) opwarmt en onmiddellijke verstrakking geeft. De aanmaak van collageen cellen (fibroblasten) wordt hiermee ook in gang gezet.

Toepassing bij:
• Huidverslapping gelaat, hals of lichaam
• Rimpels op wangen, voorhoofd of mondzone
• Verwijderen van poriën T-zone (voorhoofd, neus of kin)

Epileren

Epileren is het verwijderen van haar met inbegrip van de haarwortel. De haar blijft lang weg en komt niet terug als een stoppeltje. Het verwijderen doen we met een pincet of hars. Het kan op verzoek extra worden uitgevoerd om een mooie vorm en strakke lijn van de wenkbrauwen te verkrijgen.

Harsen

Harsen is het weghalen van ongewenst haar door er warme ontharingswas op te strijken met een spatel, het te laten stollen en vervolgens er af te trekken. Het voordeel van harsen ten opzichte van andere ontharingsmethodes is dat de haartjes met wortel en al verwijderd worden.

Wenkbrauwen en wimpers verven

Op verzoek kunnen wenkbrauwen of wimpers in de gewenste haarkleur geverfd worden.