Wordt uw behandeling vergoed?

De titel ‘schoonheidsspecialist’ is niet beschermd. Iedereen kan zich, ook zonder diploma, schoonheidsspecialist noemen. Maar je wil natuurlijk wél dat je in veilige handen bent. Daarom laat je je alléén behandelen door een schoonheidsspecialist die daarvoor opgeleid is. Bij Ice2fire is dat het geval en zijn we aangesloten bij Anbos en zijn in het bezit van de volgende vakspecialisaties: Acne, Camouflage, Ontharingstechnieken, Elektrisch ontharen, Huidverbeterende massage (bindweefsel- en Pincementsmassage) en Shiatsu massage.

De volgende behandelingen: Acne, Camouflage, Ontharingstechnieken, Elektrisch ontharen kunnen geheel of gedeeltelijk worden vergoed door een merendeel van de zorgverzekeraars. Lees hiervoor altijd de polisvoorwaarden van de zorgverzekeraar. Vaak kijkt de zorgverzekeraar of de uitvoerende schoonheidsspecialist ook bij ANBOS geregistreerd staat én is opgenomen in het informatiesysteem.

Op de Anbos website staat een actueel overzicht van zorgverzekeraars en welke behandelingen (deels) worden vergoed: https://www.anbos.nl.

Bij vragen kan altijd contact worden opgenomen met Andreea van Ice2fire.

Anbos

Aangesloten bij dé brancheorganisatie en belangenbehartiger van gediplomeerde schoonheidsspecialisten in Nederland. Voor jou als klant vertrouwd omdat de ANBOS-schoonheidsspecialist weet wat de beste behandeling is voor jouw huid. En dat is veilig, want elke ANBOS-schoonheidsspecialist werkt volgens het goedgekeurde hygiëneprotocol. Via deze site zijn alle specialisaties en diploma’s in te zien. Voor Ice2fire zijn dat: Acne, Camouflage, Ontharingstechnieken, Elektrisch ontharen, Huidverbeterende massage (bindweefsel- en Pincementsmassage) en Shiatsu massage.

Dermapen World

Vandaag de dag is de Dermapen wereldwijd nog steeds het meest gebruikte Micro Needling systeem en met meer dan 2,3 miljoen klinisch uitgevoerde behandelingen is het geen wonder dat zoveel patiënten en behandelaars in 54 landen vertrouwen op de enige echte en vertrouwde Dermapen behandelingen met verbluffende medische- en cosmetische resultaten. Het is niet voor niets dat de meest toonaangevende klinieken, waaronder Ice2fire, in Nederland inmiddels ook voor onze Dermapen4 gekozen hebben. De Dermapen Micro Needling pennen zijn de enige echte en originele Dermapennen. 

Diego dalla Palma

Cosmetica met Italiaanse allure. De producten van Diego dalla Palma professional zijn bijzonder door het unieke complex 51 + 3 HYALU COMPLEX™. Exclusief ontwikkeld en gepatenteerd als merk en als samenstelling:

  • Sterk in huidverbetering
  • Exclusieve formule 51 + 3 hyalu complex™
  • Producten zijn dermatologisch getest
  • Bewezen resultaten
  • Zonder belastende stoffen die de huid kunnen irriteren
  • Dierproefvrij
  • Italiaans product ontworpen met respect voor de omgeving

Medcos

MedCos SkinSolutions ontwikkelt en verkoopt exclusieve cosmetische apparatuur voor schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten. De apparatuur is van hoogstaande kwaliteit en veiligheid gericht op een optimaal resultaat met het hoogste comfort. De Medcos IPL en MSP-apparatuur is gebaseerd op technologische innovatie en zorgvuldige controle.

Medik8

Medik8 is toegewijd aan het produceren van hoogwaardige huidverbeteringsproducten met de beste ingrediënten op de juiste sterkte en met een bewezen staat van dienst. Het merk heeft op maat gemaakte lijnen voor specifieke huidproblemen. U hebt misschien gehoord van het begrip ‘professionele’ producten. Dit betekent in feite dat de producten worden verkocht via professionele verkooppunten zoals dokterspraktijken, huidverzorgingscentra, medische en premium spa’s. Medik8 is een professioneel merk. Het team van Medik8 vertegenwoordigt meer dan 40 jaar gecombineerde ervaring in huidverbeteringsonderzoek en productformulering.

S-bb

Ice2fire is een erkend leerbedrijf waarbij studenten, werkenden en werkzoekenden terecht kunnen voor een stage of leerbaan van goede kwaliteit. We maken in overleg afspraken over wat de student moet weten en kunnen om bijvoorbeeld een mbo-diploma, een mbo-certificaat of een praktijkverklaring te behalen. Studenten krijgen daarmee de beste praktijkopleiding met uitzicht op een baan. En bedrijven beschikken nu en in de toekomst over de vakmensen die ze nodig hebben. Dat zijn de doelen van Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB).

U-consultancy

U-Consultancy biedt al meer dan 20 jaar hoogwaardige en praktijkgerichte opleidingen dermatologie en wondzorg voor professionals met een brede interesse in de huidzorg. Andreea Mecklenfeld heeft bij U-consultancy haar HBO-opleiding tot medisch schoonheidsspecialiste gevolgd en afgerond.