Kernwaarden

PASSIE EN PLEZIER

Ik doe nu het werk waar ik altijd van gedroomd heb. Ik heb enorm veel plezier en geniet van de relatie en waardering van mijn klanten. Voor mij is de ultieme uitdaging om mijn klanten mooier en blijer te maken.

Voor mij is het elke dag weer super om met mijn vak en mijn klanten iets moois te creëren. Ik ben er trots op en hou van mijn werk. Dat zien mijn klanten en dat geeft een speciaal gevoel waardoor de optelsom veel meer is dan een doorsnee schoonheidsbehandeling.

PROACTIEF

Ik denk graag mee met de klant. Ik kom met tips om het maximale er uit te halen en geef, altijd met gevoel voor mijn klant en met het juiste respect, gevraagd en ongevraagd adviezen en antwoorden op vragen als:

  • Welke make-up past bij mij ?
  • Welke cosmetica producten kan ik het beste gebruiken met mijn type huid ?
  • Hoe kan ik een vitalere uitstraling krijgen ?
  • Ik wil eigenlijk een totale make-over en me anders voelen, hoe doe ik dat ?
  • Ik ga over 4 maanden trouwen en ik wil er op mijn best uit zien, wat adviseer je me ?
  • Ik heb zaterdag een feestje en wil er heftig uit zien, wat is mooi en dat ik toch mezelf blijf ?

PROFESSIONEEL

Veiligheid en hygiëne staat bij mij voor op. Ik maak gebruik van professionele apparatuur en hoogwaardige cosmetica producten. Ik heb de HBO-opleiding medisch schoonheidsspecialiste afgerond bij U-consultancy. Hiernaast ben ik opgeleid en gediplomeerd voor alle behandelingen en alle apparatuur die ik gebruik.
Bij de analyse van de huid weet ik exact welke oneffenheden ik hoe moet verwijderen zodat uw huid er verjongd en stralend uit ziet.