Definitief ontharen

Ice2fire heeft voor twee professionele methodes gekozen voor definitieve ontharing:

  • Medcos IPL High_power®
  • Nova-blend elektrische ontharing

Met deze twee methodes zijn we in staat om alle soorten, kleuren en type ongewenste beharing definitief te verwijderen.

IPL: Definitief ontharen

Ik heb gekozen voor de ‘Medcos IPL High Power’ omdat ik op zoek was naar een internationaal bewezen en veilig product. Met de behandelingen zijn aantoonbare en zichtbare resultaten op het gebied van definitief ontharen, huidverjonging en verminderen van Acne bereikt. Ook het verwijderen van kleine rode bloedblaasjes in het gezicht zoals ‘Couperose’ en ‘Spider naevi’ is zeer goed mogelijk met deze behandeling.

Vier redenen waarom u kiest voor de Medcos® ipl methode van Ice2fire

De methode is comfortabeler dan de laser doordat het apparaat met gepulseerd licht een groter oppervlak bereikt dan de laser met zijn dunne, sterke lichtbundel. Ice2fire behandelaars zijn grondig getraind en gecertificeerd in de methode en apparatuur.

Onze gecertificeerde behandelaars kunnen u helder en eerlijk uitleggen wat de methode voor u kan betekenen en bieden de hoogst mogelijke nazorg. Wij werken met apparatuur van hoge kwaliteit van Nederlands fabricaat.

Comfortabeler dan laser

Ik heb gekozen voor de ‘Medcos IPL High Power’ omdat ik op zoek was naar een internationaal bewezen en veilig product. Met de behandelingen zijn aantoonbare en zichtbare resultaten op het gebied van definitief ontharen, huidverjonging en verminderen van Acne bereikt. Ook het verwijderen van kleine rode bloedblaasjes in het gezicht zoals ‘Couperose’ en ‘Spider naevi’ is zeer goed mogelijk met deze behandeling. Deze behandeling is net zo veilig als laser maar minder pijnlijk en daardoor een stuk comfortabeler.

Nova-blend elektrische ontharing

Deze methode wordt vooral toegepast in het gelaat; kin, wangen en de bovenlip. In tegenstelling tot IPL of laser kunnen alle haren behandeld worden, omdat we niet op het pigment werken maar met een stroomsoort. Dus ook grijze haren kunnen behandeld worden. De nova-blend apparatuur heeft zich de afgelopen twintig jaar ruimschoots bewezen.

novablend-id

Er bestaan 2 methodes:

  • Diathermie betekent ‘door warmte’. De stroom wordt omgezet in een warmte waardoor het haarzakje wordt vernietigd.
  • Blend betekent ‘samenvoegen’. Door twee stroomsoorten samen te voegen ontstaat er loogvorming in de haarfollikel. Hierdoor wordt de gehele follikel vernietigd waardoor de kans op nagroei afneemt.

Bij beide methodes wordt gewerkt met een flinterdun naaldje (even dun als het haar zelf).
Het naaldje wordt niet in de huid geprikt, maar glijdt langs het haar naar binnen. Dit is geheel pijnloos. Op het moment dat de stroom ingeschakeld wordt treedt er enige gevoeligheid op. Dit ervaart men doorgaans als een warm gevoel. Doordat er warmte ontstaat zal de huid na de behandelingen nog enigszins rood eruit zien, dit trekt snel weer weg.

Doordat alleen de haren in de groeifase behandeld kunnen worden, zijn er meerdere behandelingen nodig. De haren in de behandelde haarfollikels komen niet meer terug (mits deze in de groeifase zijn behandeld).